Slagersfamilie LeJeune
Vier generaties passie voor puur vlees.
Meer dan 100 jaar ervaring in smaak en kwaliteit
Al vier generaties worden tradities en receptuur van vader op zoon overgedragen. Inmiddels staat Jean Maurice LeJeune al jaren aan het roer. Trots om voort te kunnen zetten wat overgrootvader Leo ooit opgezet, maar vooral trots op vader Jean die van de slagerij een echt bedrijf heeft weten te maken.
Aan het authentieke karakter, de ambachtelijke werkwijze en familiereceptuur wordt vol overtuiging vastgehouden, maar uiteraard zijn er door de jaren heen ook verrassende nieuwe specialiteiten ontstaan.
“Onze band met de klanten blijft het allerbelangrijkst: het persoonlijke, de gezelligheid, de tijd nemen voor elkaar en voor goed advies. Mooie producten en trouwe klanten die ons waarderen, daar werken we tenslotte met plezier voor!”
De huidige generatie met Jean Maurice aan het roer
Wekelijks begroet Jean Maurice de klanten in zijn winkel, het merendeel kent hij zelfs bij naam en smaak. Met trots houdt hij vast aan het ambacht en de inbreng van eerdere generaties. Met plezier geeft hij daar zijn eigen draai aan.
“In dit vak moet je wellicht een beetje eigenwijs zijn. Vasthouden aan waar je goed in bent, niet met alle winden meewaaien en tegelijkertijd je open ogen houden voor mooie nieuwe producten. Slager is tenslotte niet zomaar een vak. De combinatie van goed zijn voor je vlees, je winkel en je klanten is essentieel. Ik ben ervan overtuigd dat de enige manier om echte kwaliteit te kunnen blijven leveren, is te weten wat je verkoopt en controle te houden over het gehele proces. Alleen zo kan ik mijn klanten het allerbeste vlees aanbieden.
Te druk voor een praatje, een goeie slecht grap of wat oprechte interesse, dat bestaat niet. Mijn klanten krijgen niet alleen het beste vlees, maar ook de aandacht en het advies dat ze verdienen. Juist dat maakt mijn vak zo machtig mooi!”